I oktober 2008 fik vores lille søn, Silas på dengang 3 mdr stillet diagnosen Langerhans Celle Histiocytose, og vi fik stillet et langvarig behandlingsforløb med kemoterapi og binyrebarkhormon i sigte. En behandling, som svækker immunforsvaret, og som følge deraf isolation for lille Silas og inddirekte hele familien.

Jeg har aldrig været typen, der sad hjemme og syslede med noget som helst. Krudt i røven og ud over stepperne – Det er mig!! Men situationen har ændrede på dette (for en periode).

Efter at have sundet sig lidt over diagnosen og konsekvenserne af behandlingen fik jeg en stor trang til at forsøge at gøre en forskel og ikke mindst gøre opmærksom på nogle af de lidt mindre organisationer, som gør noget for familier, som er havnet i samme situation som vi sad iJeg tænkte, om jeg kunne producere noget, som kunne sælges og overskuddet fra salget kunne gives til en af disse organisationer. Jeg anede bare ikke, hvad jeg skulle sælge. Jeg fik så den idé at fremstille lykønskningskort, selvom jeg aldrig tidligere havde lavet et eneste selv.

Jeg samlede inspiration rundt om på nettet og fik også lidt hjælp af et par garvede “kort-smede”. Jeg lavede de første kort i januar 09 og efter en lille måned havde jeg lavet så mange, at jeg startede med at sælge af dem. Efter at have solgt kort i 6 måneder var mit samlede bidrag til Foreningen Cancerramte Børn på kr. 10.000. Hvilket svarer til 1.000 solgte kort.

Foreningen Cancerramte Børn er en forening, som blandt andet laver aktiviteter for familier, som lever under isolationsreglerne, så de også har en mulighed for et socialt liv. Ellers er man som familie ellers afskåret fra biografture, bowlingture, besøg i indendørs familieaktiviteter m.m.ilieaktiviteter m.m.

Alle bidrag til Foreningen går til arrangementer for familier, hvor et barn er (eller har været) ramt af kræft eller en kræftrelateret sygdom.